MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kartoffelsouffleer med spændende fyld
Kartoffelsouffleer med spændende fyld
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Let og luftig kartoffelmos, rørt æg og finthakket bacon og løg, ristet i AMA Flydende Gourmet. Anrettes i portionsskåle med skjult fyld af purløgscreme. Bages i ovn så de bliver gyldne og sufflerer let og fyldet i midten flyder ud, når gæsten dykker ned i kartoflen.
Lækre og overraskende – og så kan de evt. laves om formiddagen og blot gratinéres 10 min. inden servering. Sådan gør du:
Kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre i gryden.
Skær bacon i små fine tern og steg dem gyldne i AMA Flydende Gourmet. Tilsæt løg og lad det simre til løgene er klare.
Mos kartoflerne og pisk med varm mælk. Tilsæt bacon og løg inkl. fedtstoffet fra panden. Smag til med salt og peber.
Lad mosen køle en smule af og rør æggene i et ad gangen.
Smør portionsforme med AMA og kom et lag kartoffelmos i bunden. Lav en lille fordybning i midten.
Pisk cremefraiche med purløg og smag til med salt og peber. Kom ca. 1 spsk. i hver fordybning og dæk med et lag kartoffelmos.
Før servering:
Gratinér kartoffelsouffleerne i en 220° forvarmet ovn til overfladen er gylden ca. 10 min.
INGREDIENSER
1 kg kartofler til mos
75 g baconskiver (1/2 pakke)
1 finthakket løg
2 spsk. AMA Flydende Gourmet
1 dl varm mælk
salt og friskkværnet peber
3 æg
Fyld:
1,5 dl cremefraice 38%
2 spsk. finthakket purløg
salt og friskkværnet peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kartoffelsouffleer-med-spaendende-fyld.aspx
Frydensberg og Co