MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kasmir lam
Kasmir lam
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Svits kødet 3 min. i AMA Stegning sammen med karry, korianderfrø, hvidløg og ingefær.
Tilsæt rødløg, safran, bouillon og fløde, og lad det simre 10 min.
Kom mandlerne ved, smag til med salt og peber og server med et godt drys koriander.
INGREDIENSER
500 g lammekød i tern (fx. lammetykstegsfilet eller lammekølle skåret i tern)
Ama Stegning
2 tsk karry
1 tsk korianderfrø
1 fed knust hvidløg
1 tsk revet ingefær
Salt, peber
6-8 små rødløg eller skalotteløg
Evt. 1 knsp. Safran
2 dl lammebouillon
2½ dl madlavningsfløde
50 g grofthakkede mandler
1 bdt. frisk koriander
Tilbehør: ris eller naanbrød
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kasmir-lam.aspx
Frydensberg og Co