MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kikskage
Kikskage
Oprindelse: AMA
1
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Palminen smeltes og afkøles til max 25 grader.
2) Flormelis og kakao sigtes og røres i sammen med sammenpiskede æg og fløde.
3) En sandkageform (ca. 1½ liter) fores med bagepapir og heri lægges skiftevis kakaomassen og kiks. (Første og sidste lag skal være kakaomasse).
4) Hvis kakaomassen skulle blive for stiv, kan der tilsættes lidt kaffe, likør eller appelsinjuice.
5) Kagen stilles koldt indtil servering.
INGREDIENSER
250g Dragsbæk Palmin
200g flormelis
100g kakao
6 spsk fløde
2 æg (pasteuriseret)
1 pakke firkantet vaniliekiks
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kikskage.aspx
Frydensberg og Co