Oprindelse: AMA
Tryk farsen ud af medisterpølsen og form til små kugler. Brun dem af i AMA Flydende på en pande og læg dem i et ovnfast fad.
Kom tomater, presset hvidløg og tørret basilikum på panden og kog op. Hæld tomatsaucen over kødbollerne i fadet. Skær ostene i skiver og fordel dem over fadet.
Sæt fadet i en 200° forvarmet ovn i 20 minutter.
Kog pasta. Dræn vandet fra og vend en smule AMA Flydende i den varme pasta og servér. Tip:
Farsen fra en frisk medister er guld værd i ulvetimen. Den kan lynhurtigt forvandles til minifrikadeller, kødboller til boller i karry eller som her til en nem og hurtig pastaret, som børnene elsker.
500-600 g frisk medisterpølse AMA Flydende 2 dåser flåede, hakkede tomater 1 fed hvidløg 1 spsk. tørret basilikum 1 frisk mozzarella ost (dem i pose med vand) 400 g pasta