Oprindelse: AMA
Skær æblet i tern og sauter det i AMA flydende Gourmet sammen med selleri.
Tilsæt kartofler, hæld vand over og kog til kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra og purér blandingen med fløde. Varm cremen godt igennem og smag til med salt og peber.
Aftør kødet godt. Brun derefter kødet i AMA flydende Gourmet og krydr med salt og peber. Tilsæt tranebærjuice samt bouillon og steg kødet i ca. 10 min.
Skær æblerne i tern og steg dem i AMA flydende Gourmet sammen med timian og tranebær.
Skær kødet i skrå, halvtykke skiver og anret på en bund af sellericreme. Drys med ristede æbler og hæld tranebærskyen ved.
2 store æbler 150 g selleri i tern AMA flydende Gourmet 400 g skrællede kartofler 1 dl piskefløde Salt, peber 2 krondyrmørbrad AMA flydende Gourmet Salt, peber 1½ dl tranebær juice 1½ dl vildtfond eller kalvebouillon 2 store æbler AMA flydende Gourmet 1 spsk frisk timian 2 spsk soltørrede (el. friske) tranebær (Hvis du anvender friske bær, skal de lige have et opkog i lidt sukker.)