Oprindelse: AMA
1) De skyllede og aftørrede fileter drysses med salt og peber på begge sider. 2) Kartoflerne koges i saltet vand, til de er møre. Vandet hældes fra. 3) Tilbehør: 100g skalotteløg sauteres i AMA Flydende Original, må ikke tage farve. 4) Derefter tilsættes citronsaft, fintrevet citronskal, sukker og kanel. 5) Ærterne vendes i blandingen og sauteres et øjeblik, hvorefter finthakket mynte, salt og peber tilsættes. 6) Blandingen hældes over kartoflerne, der lunes, kan evt. tilsættes vand eller hvidvin, hvis blandingen findes for tør. 7) Fileterne steges i AMA Flydende Original på en varm pande i 3-5 min. på hver side. 8) Kan evt. serveres med smeltet Bakkedal smør.
4 stk. friske fileter af kuller eller hellefisk Salt og Peber AMA Flydende Original 600g skrubbede kartofler 2 l vand 1 spsk salt Tilbehør: 100g hakket skalotteløg ½ dl AMA Flydende Original Fintrevet skal og saft af 1 citron 1 tsk sukker 1 tsk stødt kanel 300g ærter (friske el. frosne) 20 friske mynteblade Salt og hvid peber