MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kylling i Karry m. kokos og "skjulte" vitaminer
Kylling i Karry m. kokos og "skjulte" vitaminer
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Skær kyllingebrystfileterne i strimler og brun dem i AMA Flydende. Tag dem op i en skål og dæk med stanniol.
Kom løg og hvidløg i gryden og lad det snurre til løgene er klare. De må ikke brune. Tilsæt karry, peberfrugt, gulerødder og kartoffeltern og lad det simre ca. 2 minutter. Tilsæt juice, bouillonterning og kokosmælk og lad saucen koge med middel varme mens du koger risene som beskrevet på pakken.
Kom saucen i en blender og lad den blende, til den er helt jævn. Hæld den tilbage i gryden og tilsæt de stegte kyllingestrimler. Lad retten simre ca. 5 minutter.
Tilbehør:
Rens champignons og forårsløg og skær peberfrugt i strimler. Skær champignons i kvarte eller halve og forårsløg i mindre stykker. Varm AMA Flydende godt op på en pande. Tilsæt svampe og rist dem gyldne. Drys med salt og peber og kom dem i en skål. Kom peberfrugt og forårsløg på panden og rist dem ganske kort. De skal være helt sprøde.
Kom dem i en anden skål og server som tilbehør til risen og den dejlige kylling i karry.
INGREDIENSER
ca. 600 g kyllingefileter i skiver
AMA Flydende til stegning
1 hakket løg
2 fed hvidløg, presset
ca. 3 tsk. god karry
1 gul peberfrugt i tern
2 gulerødder i halve på langs
1 stor kartoffel (eller 2 alm.) i grove tern
3 dl multifrugt juice (eller ananasjuice)
1/2 terning hønsebouillon
1 dåse kokosmælk (400 g)
Salt og peber
250 g jasminris
Tilbehør:
150 g champignons
1 bdt. forårsløg
1 rød peberfrugt
AMA Flydende
salt og peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kylling-i-karry-med-kokos-og-skjulte-vitaminer.aspx
Frydensberg og Co