MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kylling med ris og grønt
Kylling med ris og grønt
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Skindet på kyllingen løsnes og kyllingen fores med Bakkedal hvidløgssmør herefter bindes kyllingen med kødsnor.
2) Kyllingen gnides med salt og peber, lægges på en rist over en bradepande med bouillonen og steges i ovnen ved 225 grader (alm. ovnvarme) med ryggen op i 30 min. Herefter vendes kyllingen og steges færdig med brystet op i 25 min. evt. grill i 5-10 min. Lad derefter kyllingen hvile i 10 min.
3) Aubergine og courgette deles i 3 stykker og skæres i mindre stykker på den lange led, hvorefter de steges på en meget varm, tør pande. (Vend rundt i det ofte).
4) Citrontimian, AMA Flydende Original, sherryeddike, salt og peber blandes og hældes over grønsagerne og vendes godt rundt.
5) Pil hvidløgene og hak dem groft.
6) Smelt AMA Flydende Original eller Bakkedal smør i en gryde og svits hvidløg og tilsæt herefter hvidvinen eller skysaucen. Bring i kog og tilsæt AMA Madlavning, lad saucen koge til det tykner en anelse og smag til med salt og peber.
7) Kog risene efter opskriften på pakken og drys persille henover ved servering.
RELEVANTE GUIDES
INGREDIENSER
1 hel kylling ca. 1300g (gerne majskylling)
50g Bakkedal Hvidløgssmør
salt og Peber
2 ½ dl hønseboullion
Grønt:
1 Aubergine
1 Courgette
3 spsk AMA Flydende Original
2 spsk Sherryeddike
3 kviste citrontimian
Salt og Peber
Fuldkornsris
Bredbladet persille
Kødsnor
Sauce:
1½ dl hvidvin eller sky fra kyllingen
4 fed hvidløg
25g Bakkedal smør eller 25g AMA Flydende Original
2½ dl AMA Madlavning
salt og hvid peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kylling-med-ris-og-groent.aspx
Frydensberg og Co