MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kylling med tomat og citron
Kylling med tomat og citron
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Partér kyllingen i 4-6 dele.
2) Brun dem omhyggeligt på begge sider i en stor stegegryde i AMA Stegning.
3) Kom løget ved, når kyllingestykkerne vendes.
4) Skær tomaterne lidt i stykker og kom dem i gryden med væden.
5) Vand, hvidløg, citronskiver og krydderier tilsættes.
6) Kog sagte under låg i ca. 30 min, til kødet er gennemstegt.
7) Læg kyllingestykkerne med citron i et serveringsfad og hold det varmt.
8) Skum saucen omhyggeligt for fedt og jævn den med lidt maizenajævning, så den netop holder sammen uden at blive for tyk. Brug en grydeske, så tomaterne ikke går for meget i stykker.
9) Smag til med salt og peber og hæld den over kyllingestykkerne.
10) Ris og vand koges under låg ved svag varme i 15 minutter. Lad dem stå og trække i gryden, mens mandelsplitterne ristes let gyldne på en pande i AMA Stegning.
11) Bland ris, mandler og persille og kom det i en serveringsskål.
12) Giv også kyllingen et drys persille.
INGREDIENSER
1 stor kylling på ca. 1,4 kg (gerne frilands kylling)
50g AMA Stegning
1 lille løg i 6 både
1 ds flåede tomater med væde 400g
1 dl vand
1 fed knust hvidløg
4 skiver citron ½ cm tykke
2 tsk salt
8 gange peber fra kværn
ca. 1 spsk maizenajævning rørt med 2 spsk koldt vand
Mandler i ris:
5 dl letsaltet vand
3 dl løse ris
1 bdt hakket persille
35g mandelsplitter
25g AMA Stegning
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kylling-med-tomat-og-citron.aspx
Frydensberg og Co