Oprindelse: AMA
1) Dup kyllingefileterne tørre og vend dem i mel. 2) Opvarm AMA Flydende på en pande med høj kant og brun kødet let på begge sider. 3) Kom skalotteløg, hvidvin og bouillon ved og kog 3 min. under låg. 4) Tag kødet op. Du kan sikre dig, at kyllingen er stegt færdig, ved at prikke en kødnål ned i kødet. Saften der pibler frem skal være perlende klar. 5) Hæld AMA Madlavning i den varme sky og jævn med maizenajævningen. 6) Kog saucen igennem og smag til med gurkemeje, salt og peber. 7) Skær kødet midt over på skrå og læg det tilbage i saucen og varm igennem inden servering. 8) Anret kød med sauce i fad og pynt med asparges og purløg. 9) Server med løse ris eller pasta.
3-4 kyllingefileter 2-3 spsk mel 25g AMA Flydende Original 1 finthakket skalotteløg 1 dl hvidvin eller 1 spsk citronsaft+3/4 dl vand 2½ dl hønsebouillon Sauce: Skyen fra stegning af kylling 1½-2 dl AMA Madlavning 1-2 spsk Maizenamel udrørt med lidt koldt vand 2 tsk gurkemeje Salt og peber Pynt: 1 bdt kogte grønne asparges og 1 dl purløg til pynt