Oprindelse: AMA
Skær kyllingen i tynde strimler. Rør AMA Flydende økologisk med hvidløg, persille og krydderier og vend kyllingestrimlerne heri. Kom det hele på en varm pande eller wok og steg til kyllingestykkerne tager farve og er gennemstegte. Smør en tortilla pandekage med flødeost naturel. Læg et lag fintsnittet salat og friske basilikumblade på og slut med et lag kyllingestrimler. Rul pandekagen stramt sammen og pak den i et stykke madpapir. Kom evt. en elastik omkring, så den holder formen. AMA tips: Kyllingekødet bliver kun bedre af at marinere et par timer. Kom det sammen med marinaden i en frysepose og lad det marinere i køleskabet i max 1 døgn.
2 kyllingebrystfileter 2 spsk. AMA Flydende økologisk 1 fed hvidløg, presset 1 spsk. hakket persille 1 tsk. paprika 1 tsk. karry 1 tsk. salt Tortilla pandekager Flødeost naturel Frisk salat Frisk basilikum