MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Lagkage med rabarber og bær
Lagkage med rabarber og bær
Oprindelse: AMA
1
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Start med at lave fyldet. Vand og rørsukker koges til en lage. Bær og rabarber tilsættes den lune lage, hvorefter det trækker koldt 1 time.
2) Lagen sies fra og koges ind til tyk sirup, som kan serveres til kagen. (Husk at sirup bliver tykkere, når det er helt koldt).
3) Bær og rabarber blandes med yoghurten og bruges som fyld.
4) Dejen: Æggene til dejen skal deles i blommer og hvider. Æggehviderne piskes stive.
5) Æggeblommer piskes med vanille.
6) Vand og perlesukker koges til en sirup, der hældes i de piskede æggehvider under omrøring.
7) AMA Bagning smeltes og afkøles til fingertemperatur og blandes med æggeblommerne. Melet tilsættes og til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i.
8) Dejen kommes i en smurt springform (20cm i diameter).
9) Bages midt i ovnen ved 180 grader i 40 min. (varmluft 170 grader i 35 min.)
10) Den afkølede kage deles i 2-3 lagkagebunde.
11) Fyldet kommes mellem bundene og smøres ovenpå kagen. Kagen pyntes med bær og evt. mynteblade.
INGREDIENSER
Dej:
4 store æg (XL)
Korn af 1 vanille stang
100g perlesukker
50g vand
100g hvedemel
100g AMA Bagning
Fyld:
450g græsk yoghurt
100g rørsukker
100g vand
130g fintsnittede rabarber
130g jordbær i skiver
130g hele blåbær
evt. mynteblade til pynt
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/lagkage-med-rabarber-og-baer.aspx
Frydensberg og Co