MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Lakse blinis med rejer og creme fraiche
Lakse blinis med rejer og creme fraiche
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Udrør gæren i den lunkne mælk.
2) Sigt melet i og rør dejen med æggeblomme, AMA Flydende Original og salt.
3) Lad dejen hvile tildækket ca. ½ time til den er hævet.
4) Gør i mellemtiden fyld og tilbehør klar. Skær laksen i 2 cm tern og tilsæt citronsaft og purløg.
5) Rør creme fraiche med citronsaft og krydderier.
6) Bland rejer med rødløg og purløg.
7) Pisk æggehviden stiv og vend den i den hævede dej.
8) Opvarm lidt AMA Flydende Original på en blinis pande, eller i en stor pande. Kom lidt dej i hullerne eller lav 4 små pandekager på en stor pande og bag ved mellem varme til der dannes lufthuller i dejen. Kom en skefuld laksetern på hver blinis. Bemærk at der skal være nok til 12 blinis. Vend dem og bag dem færdige på den anden side.
9) Anret 3 blinis på hver tallerken. Læg en skefuld creme fraiche på midten og top med rejer, purløg og rødløg.
Tips:
200g røget laksestrimler kan også anvendes.
INGREDIENSER
Blinis:
2 dl lunken mælk
¼ pakke gær
100g hvedemel
1 stor æggeblomme
1 spsk AMA Flydende Original
½ tsk salt
1 æggehvide
AMA Flydende Original til stegningen
Fyld:
1 røget laksefilet uden skind (ca. 200g)
3 spsk klippet purløg
1 spsk citronsaft
Tilbehør:
2½ dl creme fraiche 18%
1 spsk citronsaft
Salt og Hvid Peber
250g store rejer
2 spsk finthakket rødløg
3 spsk klippet purløg
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/lakse-blinis-med-rejer-og-creme-fraiche.aspx
Frydensberg og Co