Oprindelse: AMA
Lav en marinade af presset hvidløg, knust ingefær, finthakket frisk chili uden frø, sød soja sauce og AMA Flydende Økologisk.
Skrab laksen på skindsiden og skyl fisken i koldt vand.
Læg laksesiden med skindsiden nedad i en stor smurt bradepande.
Krydr med salt og peber.
Hæld marinaden over så det dækker laksen.
Steg fisken i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Lad dem dryppe af. Snit springløg og ærter fint på skrå.
Hæld AMA Flydende på panden og lade det bruse af, steg løg og ærter i 1 min. vend nudlerne i og vend det hele med soja sauce.
Pynt med frisk koriander og server fisken med nudelsalaten og ekstra soja sauce til.
1 lakseside 600-800g 2 fed hvidløg 1 tsk knust ingefær 1 frisk chili 1/2 dl sød soja sauce Salt og peber 1 dl AMA Flydende Økologisk 1 pk. nudler ca. 250 g 1 spsk soja sauce 1 bdt. springløg 250 g sukkerærter AMA Flydende Frisk koriander.