Oprindelse: AMA
Krydr kødet med salt, peber, 1 fed knust hvidløg og 1 kvist rosmarin.
Halver kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad sammen med knust hvidløg, rosmarin og citronskal.
Krydr med salt og peber og dryp med AMA flydende økologisk.
Læg kødet oven på kartoflerne og sæt fadet i ovnen.
Steg kødet 20-25 min. ved 200°C (alm. ovnvarme). Lad kødet hvile 10 min. og bag imens kartoflerne færdige. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene.
Drys kartoflerne med oliven og hakket persille.
2 lammeculotte
600 g skrubbede baby kartofler
2-3 fed hvidløg
2-3 kviste frisk rosmarin
Revet citronskal fra ½ ubehandlet citron
Lidt friskpresset citronsaft
Ama Flydende økologisk
salt, peber
50 g små sorte oliven
1 dl grofthakket bredbladet persille