MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Lammekebab med abrikossalat
Lammekebab med abrikossalat
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Kebab:
Skær kødet i stykker på ca. 2x4x4 cm og kom det i en frysepose med AMA’s Allround grill-marinade. Lad kødet marinere i mindst 1 time og gerne længere.
Skræl løgene og skær dem i kvarte. Rens markchampignonerne, men lad dem være hele.
Træk kød, løg og markchampignon på grillspyd og grill dem ved direkte varme i 10-12 min. Vend spyddene 3 gange og pensl undervejs.
Abrikossalat:
Skær abrikoserne i halve og fjern stenene. Vend abrikoserne i marinaden og grill dem på skærefladen ved høj varme i 2-3 min. Kom dem straks i en skål med frisk, revet ingefær og lad dem køle let af. Bræk fetaen i små stykker og vend dem med abrikoserne. Vend brøndkarse og salatblade i og server med de grillede lammekebabspyd.
INGREDIENSER
Kebab:
500 g lammekød, fx lammeculotte, -kølle eller -filet
4 rødløg
16 markchampignon
1 dl AMA’s Allround grill-marinade
4 grillspyd
Abrikossalat:
12 friske abrikoser
3 spsk. AMA’s Allround grill-marinade
1 spsk. frisk, revet ingefær
200 g blød feta i blok
3 dl brøndkarse
3 dl babyleaves (salatskud)
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/lammekebab-med-abrikossalat.aspx
Frydensberg og Co