MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Lammekølle med champignon
Lammekølle med champignon
Oprindelse: AMA
5
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Hak champignon og hvidløg og brun det let i AMA Flydende Original.
2) Tilsæt timian, rosmarin, rasp og peber.
3) Hvis lammekøllen er udbenet kommes champignon blandingen på indersiden af køllen og den lukkes sammen og snøres med kødsnor. Er køllen med ben, bruges champignon blandingen som tilbehør til retten, når den serveres.
4) Fordel AMA Flydende Original på oversiden af køllen og drys med rosmarin og læg kødet på en rist i en lille bradepande.
5) Kom hvidløg og kvarte løg ved.
6) Stil kødet i ovnen ved 225 grader (alm. ovnvarme) og brun i 15 min. Skru ned til 200 grader og tilsæt bouillon og tomatpure. Forsæt stegningen i ca. 1 time og 15 min. afhængig af, hvor rødt man ønsker kødet.
7) Lad stegen hvile tildækket på et skærebræt mindst 20 min før kødet skæres i tynde skiver.
8) Si og skum skyen og jævn den med meljævning til en ikke for tyk sauce.
9) Smag til med salt og tilsæt evt. madkulør.
10) Server retten med kogte kartofler og grøn salat til.
INGREDIENSER
1 lammekølle på 1,5 kg (evt. udbenet)
25g AMA Flydende Original
2 spsk tørret rosmarin
1 fed hvidløg
1 løg i kvarte
5 dl bouillon (Vand+terning)
1 dl tomatpure
Meljævning eller Maizena
Salt
Evt. madkulør
Fyld/tilbehør:
25g AMA Flydende Original
225g champignon
2 fed hvidløg
1 tsk tørret timian
2-3 spsk rasp
1 tsk tørret rosmarin
10 omgange med peberkværn
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/lammekoelle-med-champignon.aspx
Frydensberg og Co