MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Lyssejfilet m. tomat og champignon i pakke
Lyssejfilet m. tomat og champignon i pakke
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Buk eventuelle ender af fileterne ind, så fileterne bliver firkantede.
2) Læg en fiskefilet midt på et stykke bagepapir.
3) Drys med citronskal og kom forårsløg, champignoner og tomatskiver på.
4) Dryp med citronsaft.
5) Fordel AMA Stegning på fisken. Drys med krydderier.
6) Form bagepapiret op om fisken til en lille pakke, som lukkes med bomuldsgarn.
7) Hertil kan pakkerne gøres parat i god tid. Opbevar dem i køleskab, til de skal i ovnen.
8) Læg pakkerne i en bradepande og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15. min. (Pas på at papiret ikke rammer varmelegemerne i ovnen).
Serveres med flutes og salat af icebergsalat, kogte kartoffelskiver og majs i olie-eddikedressing, evt. tomater.
INGREDIENSER
4 reelle stykker lyssejfilet eller torsk (600g)
Reven skal af 1 citron
2 forårsløg i skiver
150g champignoner i skiver
3-4 tomater i skiver
¾ dl citronsaft
50g AMA Stegning i tynde stænger
1 tsk karry
salt, krydret peberblanding
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/lyssejfilet-med-champignoner-og-tomat-i-pakke.aspx
Frydensberg og Co