MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Majsrösti, tomatsalat og krydret skinkeschnitzel
Majsrösti, tomatsalat og krydret skinkeschnitzel
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Krydr kødet med chili krydderi og lad det trække lidt.
Halver tomaterne og fjern kernerne.
Skær tomaterne og agurken i små tern og bland med finthakket chili, rødløg og hakket koriander.
Smag salsaen til med salt og peber.
Pisk hvedemel og æg sammen og rør majs, salt og peber i.
Steg en god spiseskefuld af majsröstiblandingen i AMA Flydende Original ved middel varme på en pande, ca. 2-3 min. på hver side, ca. 4 rösti af gangen. Hold dem varme under et stykke folie.
Brun schnitzlerne 1 min. ved kraftig varme i AMA Flydende Original. Skru ned og steg dem ca. 1½ min. på hver side ved middel varme. Skær kødet i brede strimler og anret med rösti og tomatsalsa.
RELEVANTE GUIDES
INGREDIENSER
4 skinkeschnitzler
1 spsk chili krydderi
AMA Flydende Original
Salt, peber
Majsrösti
75 g hvedemel
2 æg
400 g majs (frosne eller dåse - optøede eller afdryppede)
Salt, peber
Frisk tomatsalsa
3 store røde tomater
¼ agurk
1 rød chili uden kerner
1 lille hakket rødløg
1/2 bdt. frisk koriander
Salt, peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/majsrosti-m-krydret-skinkeschnitzel-og-mild-tomatsalat.aspx
Frydensberg og Co