Oprindelse: AMA
Svits løgene klare i AMA Flydende. Tilsæt kyllingekød, hvidløg og oregano og svits til kødet har taget farve. Tilsæt kyllingebouillon, dåsetomater og tomatpuré. Lad saucen simre ved middel varme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. Kog spaghetti, dræn vandet fra og vend den kogte spaghetti sammen med kødsaucen. Anret i dybe tallerkener og kom friskrevet parmesan og friske basilikum blade over.
Tip: Lav en dobbelt portion kødsauce når du alligevel er i gang. Det tager ikke længere tid. Til gengæld er der hurtig mad i fryseren, der kan bruges til fyldte pandekager, lasagne, pastaretter, kartoffelmos eller som fyld i de sprøde ulvepakker
AMA Flydende 1 løg, finthakket 500 g hakket kyllingekød 2 fed hvidløg 1 spsk. tørret oregano 4 dl kyllingebouillon (eller 4 dl vand og 2 terninger) 1 dåse flåede, hakkede tomater evt. 70 g koncentreret tomatpuré (1 lille dåse) 400 g spaghetti friske basilikumblade friskrevet parmesanost