MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Mini brødkrustader med reje/asparges stuvning
Mini brødkrustader med reje/asparges stuvning
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Smør brødet med AMA Flydende Original og tryk den usmurte side ned i smurte muffin forme.
2) Bag dem i ca. 5 min. ved 225 grader til brødet er gyldent.
3) Til saucen varmes AMA Flydende Original i en gryde og melet piskes i.
4) Spæd med fiskefond og fløde til stuvningen.
5) Smag til med salt og peber.
6) Varm asparges og rejer igennem i saucen lige før servering. (Må ikke koge, så bliver rejerne hårde).
7) Fordel stuvningen i de små varme krustader og pynt med rejer og dild.
8) Serveres straks.
Kan også anvendes som appetizer til 8 personer.
INGREDIENSER
16 tynde skiver formfranskbrød uden skorper eller grov toastbrød
AMA Flydende Original til smøring af brød
Stuvning:
50g AMA Flydende Original
5 spsk hvedemel
3 dl fiskefond (evt. vand+terning)
Ca. 3 dl madlavningsfløde 18%
Salt og hvid peber
300g rejer
200g asparges på dåse, afdryppede
Pynt:
50g rejer
Dild
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/mini-broedkrustader-med-reje-asparges-stuvning.aspx
Frydensberg og Co