Oprindelse: AMA
Forvarm ovnen til 170 ° C. alm. ovnvarme (160 grader varmluft). Bland mel, bagepulver, kanel, salt og sukker i en skål. I en separat skål piskes æg, mælk, kærnemælk, vanillesukker og AMA sammen. Hæld de flydende ingredienser sammen med de tørre ingredienser, og rør det sammen på røremaskine i 2 min. Hæld blandingen i en sprøjtepose og sprøjt dejen i donutbakkerne, som er sprayet med AMA Bagespray . Formene fyldes kun halvvejs op. Bages i 10-12 minutter til de er let gyldne. Rør flormelis med lidt vand, så du får en tyk og cremet glasur. Fordel glasuren i små dybe skåle og bland med dine ønskede farver. Dyp hver donut halvt ned i glasuren. Lad glasuren sætte sig og lad derefter forsigtigt den smeltede chokolade løbe i striber over de glaserede donuts ved hjælp af en teske eller gaffel. Lad chokoladen tørre inden servering.
130 g hvedemel ½ tsk. bagepulver ½ tsk. vanillesukker ¼ tsk. stødt kanel 1 knivspids salt 90 g sukker 1 medium æg ½ dl sødmælk ½ dl kærnemælk 2 spsk. AMA Flydende PYNT: ca. 200 g flormelis + vand Et udvalg af frugtfarver eller konditorfarver ca. 50 g overtrækschokolade,
UDSTYR 2 mini donut bageforme (købes i specialbutikker eller på nettet), AMA Bagespray, sprøjtepose eller en frostpose hvor du klipper et hjørne af.