MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Minilagkager m.frisk frugt og flødeskum
Minilagkager m.frisk frugt og flødeskum
Oprindelse: AMA
8
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Rør margarine og sukker blødt.
Pisk æggene i et af gangen.
Vend hvedemel, bagepulver og mælk i dejen og smør den ud på en bageplade med bagepapir ca. 30-40 cm.
Bag kagen ca. 8 min. ved 225°C og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med ½ dl sukker.
Træk bagepapiret af og udstik kagen med en rund udstiksform på 7-8 cm i diameter, så du får 16 runde kager i alt.
Pisk fløden til flødeskum og smag flødeskummet til med vaniljekorn og flormelis.
Læg kagerne sammen med flødeskum, banan i tynde skiver og friske bær.
Pynt øverst med flormelis eller glasur samt flødeskum.
Tips. Bag evt. dobbelt portion og frys bundene.
Lad børnene bruge udskæringsresterne til små petitfours, runde eller firkantede, som lægges sammen med creme og pyntes med marcipan eller glasur og krymmel. Kun fantasien sætter grænser!
INGREDIENSER
Tilberedningstid: 30 min.
150 g AMA Bagning el. AMA flydende
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
_
½ dl sukker (til drys på bagepapiret, når kagen er bagt)
1/2 liter piskefløde
1 stang vanilje
1-2 spsk flormelis
2 bananer
125 g friske hindbær eller blåbær
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/minilagkager-mfrisk-frugt-og-floedeskum.aspx
Frydensberg og Co