MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Mørksej med løg og æbler
Mørksej med løg og æbler
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Fiskene ses efter for ben, skylles og tørres.
2) Rugmel blandes med salt, peber og karry.
3) Fiskene vendes i mel blandingen og steges på panden i AMA Flydende Original.
4) Når fiskene er færdige lægges de på et fad og holdes varme.
5) Løg og hvidløg steges i AMA Flydende Original og drysses med karry.
6) Løgblandingen fordeles over fiskene.
7) Æblerne steges i AMA Flydende Original, drysses med karry og lægges ovenpå fiskene. Pynt med klippet purløg.
8) Server med kogte ris, råkostsalat og AMA grovbrød (se opskrift).
RELEVANTE GUIDES
INGREDIENSER
800-1000g mørksej (andet fisk kan også bruges)
1 dl rugmel
Salt og Peber
½ tsk karry
15g AMA Flydende Original
3 løg i skiver
1 fed knust hvidløg
½ tsk karry
15g AMA Flydende Original
3 syrlige æbler i tern (gerne med skræl)
½ tsk karry
20g AMA Flydende Original
Klippet purløg til pynt.
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/moerksej-med-loeg-og-aebler.aspx
Frydensberg og Co