Oprindelse: AMA
Pisk gær, æg, kærnemælk og banan (moses) sammen i en skål.
Tilsæt AMA Flydende, salt og müsli.
Tilsæt hvedemel og rør det sammen til en klistret dej.
Fordel dejen i smurte muffinforme (1dl), brug gerne siliconeforme ( Fyld kun dejen 2/3 op i formen).
Drys med hasselnøddeflager og lad dem hæve 1 time.
Bag dem ca. 30 min. ved 200°C.
Bag gerne en god portion til nedfrysning, så der er lidt at tage af til madpakkerne, eller når man kommer småsulten hjem.
Et sundt og godt mellemmåltid.
Tips. Bruger du siliconeforme, så lad dine muffins stå i formene, til de er næsten kolde, så slipper de lettere formen og holder samtidig på fugten.
25 g gær 2 æg 1½ dl kærnemælk 1 moden banan, gerne overmoden 75 g AMA Flydende = (3/4 dl) 1/2 tsk salt 200 g müsli – brug din favorit 300 g hvedemel 25 g hasselnøddeflager 12 stk 1 dl forme