Oprindelse: AMA
Bring margarine, honning og rørsukker i kog i en gryde og kog til sukkeret er opløst.
Tilsæt havregryn, hakkede nødder og mandler, solsikkekerner, sesamfrø, rosiner samt abrikoser skåret i små tern.
Bland det godt med sukkermassen, og kom det hele i en lille bradepande (ca. 28 x 19 cm) beklædt med bagepapir. Tryk det godt sammen. Bag massen ved 150 °C i ca. 45 min. og lad den køle helt af i formen.
Læg den derefter ud på et skærebræt og skær den i små stykker med en skarp kniv. Kan opbevares i en tætsluttende kagedåse nogle få dage.
Fryseegnet
100 g AMA bagemargarine 100 g honning 100 g rørsukker 200 g havregryn 50 g hasselnødder 50 g mandler 50 g solsikkekerner 50 g sesamfrø 50 g rosiner eller soltørrede tranebær 50 g soltørrede abrikoser