Oprindelse: AMA
Spray en lille bradepande ca. 20x30 cm. med AMA Bagespray. Rør sukker og margarine blødt og cremet. Rør æggene i et af gangen og rør til det er let og luftigt. Rør revet appelsinskal i æggemassen. Sigt bagepulver og mel og rør det i dejen. Rør til sidst chokolade samt nødder i dejen og kom den i formen. Bag kagen ved 200°C forvarmet ovn, alm. ovnvarme ( varmluft 190 grader) i ca. 25 min. Prik i kagen med en strikkepind. Når der ikke sidder dej på pinden, er kagen færdig. Bring appelsinsaft og sukker i kog, og kog til konsistensen er som sirup. Prik kagen med en gaffel og hæld langsomt siruppen ud over, så den løber ned i hullerne. Afkøl kagen i formen 10 minutter. Derefter tages den ud af formen og afkøler på en bagerist. Fryseegnet
250 g sukker eller rørsukker 250 g AMA Bagning (stuetemperatur) 4 æg str. m/l Revet skal fra 1 økologisk appelsin 1 tsk. bagepulver 250 g hvedemel 100 g hakket hvid chokolade 100 g grofthakkede hasselnødder AMA Bagespray Sirup Saften fra 1 appelsin 100 g sukker