Oprindelse: AMA
Drys oksekødet med salt og peber. Brun bacontern og de hele løg i AMA Flydende. Tag dem op og brun oksekødstykkerne i fedtstoffet. Kom bacon og løg tilbage i gryden og tilsæt rødvin, hvidløg, suppevisk. Lad det simre under låg i 45 min. Tag kød og grønsager op i et varmt serveringsfad, dæk med låg eller alufolie og hold det varmt. Rør AMA Flydende og mel sammen og pisk det i saucen lidt ad gangen til saucen jævner. Lad saucen koge 5 min. og smag til med salt og peber. Brun halve champignoner i AMA Flydende på en pande. Hæld saucen over kødet og fordel champignoner over. Server med salat og brug brødet til at suge den gode sauce op med. AMA tips: 1. Du kan erstatte oksekødet med kyllingeoverlår eller en hel, parteret kylling. 2. Når du bruner bacon først, smelter noget af fedtet af og giver smag til kødstykkerne når du bruner dem. 3. Brug en bomuldssnor til at binde om krydderurterne til suppevisken. Så er de nemme at fiske op af gryden igen. 4. Hvis du venter med at tilsætte champignoner til sidst, beholder de en frisk sprødhed, der klæder retten godt. Men du kan også vælge at tilsætte dem, når kødet er brunet godt af. 5. Prøv også at servere retten med en god kartoffelmos eller med sprøde pommes frites til.
ca. 1 kg oksetykkam eller oksebov skåret i store tern Salt og peber 100 g bacon i tern AMA Flydende til stegning 10 små hele skalotteløg, pillede 1 suppevisk af 3 kviste timian, 2 laurbærblade, 3 kviste persille 4 dl rødvin 2 fed hvidløg, i flager 2 spsk. mel 25 g AMA Flydende 250 g rensede champignoner i halve Tilbehør: Blandet salat og flutes