Oprindelse: AMA
Oksemedaljoner: Drys kødet med salt og peber. Brun kødet af i AMA Flydende Gourmet, tilsæt hvidløg og læg kødet i et ildfast fad. Vend krydderurter, knuste cornflakes og AMA Flydende sammen og fordel massen over medaljonerne. Placer tomater på stilk omkring medaljonerne og steg dem færdige i en 200° forvarmet ovn i 12-15 minutter alt efter tykkelse. Hvis du bruger et stegetermometer, skal temperaturen på det tykkeste sted i kødet være 58° Rosenkål: Rist mandelflagerne på en tør pande til de er let gyldne. Hæld dem over på en tallerken. Varm AMA Flydende Gourmet i en stor pande ved middelvarme. Tilsæt hvidløg og lad dem syde til de er let gyldne. Tilsæt rosenkål og lad dem stege med i 5-10 min. Rør af og til. Tilsæt mandelflager, citronskal og -saft og vend det hele rundt, så saften fordeles. Anret medaljonerne med stegte tomater og rosenkål ved siden af. AMA tips: 1. Medaljonerne kan forberedes i god tid og steges færdig lige inden du skal bruge dem. 2. Når du halverer rosenkål, halverer du også tilberedningstiden. Disse skal ikke have ret lang tid (alt efter størrelse) og er dejligt sprøde. 3. Har du gjort ingredienserne klar i forvejen, er det ret hurtigt at lave rosenkålene færdig lige inden servering.
Oksemedaljoner: 4 medaljoner af oksetyksteg eller -mørbrad (á ca. 180 g) Salt og friskkværnet peber AMA Flydende Gourmet til stegning 1 spsk. hakket timian 1 spsk. hakket merian 1 fed presset hvidløg 50 g knuste cornflakes (Kom dem i en frysepose og knus dem med en kagerulle) 2 spsk. AMA Flydende Gourmet 500 g cherrytomater på stilk Rosenkål: 4 spsk. AMA Flydende Gourmet 2 fed hvidløg i tynde flager 600 g rosenkål, halverede Fintrevet skal af 1 økologisk eller usprøjtet citron 2 spsk. friskpresset citronsaft 50 g mandelflager Tilbehør: Minikartofler vendt med AMA Flydende og tørrede krydderier og stegt i ovnen, samt evt. en kold sauce rørt af cremefraiche, hvidløg og finthakket purløg.