Oprindelse: AMA
Brun kødet i AMA Flydende på begge sider. Tilsæt løg og hvidløg, brun et kort øjeblik og krydr med salt og peber. Skær sellerien i tern og snit bladsellerien. Kom grønsagerne i gryden sammen med persille og salvie og hæld øllet over. Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 2- 2½ timer. Sauter hakket løg og squash i små tern i AMA Flydende. Kom perlespelt ved og varm det godt igennem. Tilsæt citronskal og citronsaft, kog op og kom bouillon ved lidt af gangen. Kog under omrøring og spæd jævnligt med ekstra bouillon til spelten er aldente. Smag til med salt og peber, rør osten i og drys med hakket persille. Hæld skyen fra osso buco’en over i en gryde, skum fedtet af og kog kraftigt ind. Jævn med majsstivelse rørt ud i koldt vand, kog op og smag til. Hæld skyen hen over kødet. Server med et godt drys hakket persille.
Osso buco 4 skiver okse- eller kalveskank AMA Flydende Original 1-2 grofthakkede løg 2 fed hakket hvidløg Salt, peber 1 tyk skive skrællet selleri 2 stilke bladselleri 2 persillekviste 6 salvieblade 1 flaske øl fx Pale Ale majsstivelse Perlespelt’otto 1 hakket løg 1 lille squash AMA Flydende Original 3 dl perlespelt eller perlebyg Fintrevet citronskal og saft fra 1 økologisk citron Ca. 6 dl bouillon 1 dl friskrevet parmesan Hakket persille Salt, peber Majsstivelse