MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Pæretærte med marcipan og valnødder
Pæretærte med marcipan og valnødder
Oprindelse: AMA
6
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Pærerne skæres i tern og fordeles i en smurt tærteform (28cm i diameter)
2) Smuldredej: Marcipanen rives fint og blandes med sukker, valnødder, hvedemel, salt, vanillesukker og AMA Bagning.
3) Dejen arbejdes grundigt igennem med fingrene, dejen smuldres ud over pærerne.
4) Tærten bages ved 190 grader i 25 minutter midt i ovnen. (Varmluft 180 grader i 20 min.)
5) Kagen serveres med creme fraiche, flødeskum eller vanille is.
Tips: Fryseegnet
Tips: Pæretærten kan også bages i kuglegrill i et ildfast fad 18x25cm. Bag tærten på indirekte varme. Bagetiden kan variere afhængig af grilltemperaturen, men cirkatider er 15-18 minutter på en nytændt grill eller ca. 22 minutter på eftervarmen, hvis du forinden har grillet andet på kuglegrillen.
RELEVANTE GUIDES
INGREDIENSER
Fyld:
470g skrællede pærer uden kerne (ca. 5 stk. afhængig af str.)
Smuldredej:
70g AMA Bagning
70g rørsukker
70g rå marcipan
70g hvedemel
50g valnødde kerner
1 knsp salt
1 tsk vanillesukker
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/paeretaerte-med-marcipan-og-valnoedder.aspx
Frydensberg og Co