Oprindelse: AMA
Brun hakket oksekød, løg og knust hvidløg i lidt AMA Økologisk.
Tilsæt champignon i skiver og steg til de er møre.
Kom babyspinaten ved og steg til væden er fordampet (gem lidt spinat til pynt).
Smag til med salt og peber og bland kødet med mozzarella skåret i små stykker.
Fordel kødet i de lune pandekager.
Drys med resten af osten og gratiner pandekagerne i ovnen ved 225°C i ca. 6 min. (Osten skal være gylden). Pynt med lidt spinat og server straks.
Tips. Køb nogle færdige pandekager eller tortillas, men hvis du har tid, er der intet som hjemmebagte store tynde pandekager (se vores opskrift på pandekager med fyld).
500g hakket oksekød 1 hakket lø 1 fed knust hvidløg AMA Økologisk 250 g champignon 150 g baby spinat Salt, peber 1 pose frisk mozzarella 4 store usødede pandekager