MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Persillesauce
Persillesauce
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Margarinen smeltes i en gryde.
Drys hvedemelet i margarinen.
Pisk den sammen for svag varme.
Tilsæt mælk lidt af gangen mens der piskes og kog saucen godt igennem under konstant omrøring.
Tilsæt hakket persille og smag saucen til med salt og peber.
Tips.
Denne sauce er en hvid grundsauce, og persillen kan erstattes med fx revet peberrod til peberrodssauce, muskatnød og revet ost til en mornay sauce eller dild, hvis den serveres til fisk.
RELEVANTE GUIDES
75 g margarine smeltes i en gryde.
Drys 5 spsk hvedemel i margarinen.
Pisk den sammen for svag varme.
Tilsæt ½ liter mælk lidt af gangen mens der piskes og kog saucen godt igennem under konstant omrøring.
Tilsæt hakket persille ca. 1 dl og smag saucen til med salt og peber. Tips. Denne sauce er en hvid grundsauce, og persillen kan erstattes med fx revet peberrod til peberrodssauce, muskatnød og revet ost til en morney sauce eller dild hvis den serveres til fisk.
INGREDIENSER
75 g AMA Flydende
5 spsk hvedemel
½ liter mælk
Ca. 1 dl. hakket persille
Salt, peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/persillesauce.aspx
Frydensberg og Co