Oprindelse: AMA
Start med at tænde ovnen og sæt den på 200°, almindelig ovnvarme (eller varmluft 185°). Rør mel, bagepulver og salt sammen og lav en fordybning i midten. Kom AMA Flydende og kærnemælk i hullet og ælt dejen grundigt sammen til dejen er ensartet, glat og smidig. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 30x30 cm kvadrat. Fordel pesto på dejen. Drys med ost og fordel skinken ovenpå. Rul dejen sammen som en roulade. Pensl med AMA og skær dejen i 10-12 tykke skiver. Læg sneglene tæt i en 20x30 cm bradepande med bagepapir og bag dem ca. 25 minutter, eller bag dem i smurte muffinforme, så får de en flot facon. Drys evt. med friske krydderurter ved servering.
Fryseegnet uden det grønne drys.
Dej: 300 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 tsk. salt (gerne flage- eller sydesalt) 2,5 dl kærnemælk 2 spsk. AMA Flydende
Fyld: 100 g god pesto ca. 150 g revet mozzarella 80-100 g god, kogt eller stegt skinke (skåret i strimler) AMA Flydende til pensling
Bradepande 20x30 cm eller muffinforme