Oprindelse: AMA
1) Bland mel og AMA Bagning sammen i en skål og findel det med fingrene. Ælt dejen sammen med koldt vand. 2) Læg dejen til afkøling i køleskabet ca. 1 time inden den rulles ud og lægges i en tærteform (25cm i diameter). Sørg for at dejen går godt op på kanterne. 3) Stil evt. formen i køleskabet ½ time. 4) Prik bunden med en gaffel og forbag den nederst i ovnen ved 200 grader (alm. ovnvarme) i 15-20 min. til den er lysebrun. 5) Til grøntsagsfyldet svitses porrer og grøn peber i AMA Flydende Original i en gryde. 6) Tilsæt salt og peber og lad blandingen afkøle lidt. Fordel det på den bagte tærtebund. 7) Pisk fløde, æg og parmesanost sammen og hæld det over grønsagerne. 8) Læg tomatskiverne på, bag tærten på nederste rille i ovnen ved 200 grader i 30-40 min. til flødefyldet er bagt.
200g hvedemel 120g AMA Bagning 3-4 spsk koldt vand
Grøntsagsfyld: 3 rensede porrer i ringe 1 renset grøn peberfrugt i små tern 25g AMA Flydende Original 4 skyllede tomater i skiver Salt og peber
Flødefyld: 2½ dl fløde 18% 3 æg 3 spsk reven parmesanost Salt og Peber