Oprindelse: AMA
Lad AMA bruse op i en tykbundet gryde og steg de hakkede løg gyldne. Tilsæt kødet og steg under omrøring til kødet er gennemstegt. Tilsæt hvidløg, krydderier, kalvefond og tomatpure og rør til alt er godt fordelt. Tilsæt vand og lad det simre under låg i 10 minutter. Lad det køle af. Spray muffinbradepanden med AMA Bagespray. Læg et par nachos i hver bund og kom ost over. Er chipsene for store kan de bare knækkes i mindre stykker. Læg chips, chili con carne og ost lagvis i formene til de er helt fyldte. Slut med revet ost og bag dem i en 200° forvarmet ovn (almindelig ovnvarme) til osten er gylden og smeltet. Vip dem ud af bageformen og over i papir-muffinformene. Server dem afkølede og pynt med avocado, tomat, cremefraiche og oliven og lidt sprøde nachos chips.
Chili con carne: 2 spsk. AMA Flydende 2 løg, finthakkede 750 g hakket oksekød 2 fed hvidløg, knust 1 tsk. chillipulver 1 spsk. paprika 1 tsk. knust koriander 1 knsp. knust spidskommen 2 spsk. koncentreret flydende kalvefond (fra fx Touch of taste eller Knorr) 50 g koncentreret tomatpure 1 dl vand
Andet: ca. 300 g revet cheddarost 1 pose nachos chips AMA Bagespray 20 papir-muffinforme til servering
Pynt/topping: Avocado i tern tomat i tern cremefraiche oliven Nachos chips