Oprindelse: AMA
Blend kærnemælk og mynte med en stavblender indtil mynten er helt findelt. Bland mel, sukker, salt og citronskal. Smuldr AMA Bagning i melblandingen. Lun kærnemælken lidt og opløs gæren heri, tilsæt nu æg og melblanding. Ælt dejen godt igennem og stil den på køl i en time.
Skær rabarberne i mindre stykker og bland med kartoffelmel og sukker.
Del dejen i 12 stykker og rul dem ud på et meldrysset bord til en diameter på ca. 12 cm. Fordel rabarberne på midten af cirklerne og luk dejen næsten sammen. Bag kagerne ved 200 grader (alm. ovnvarme) i 15-20 min. Kagerne må gerne åbne sig lidt i ovnen. Lad dem afkøle på en rist.
300 g hvedemel 2 spsk. sukker 1 knsp. salt revet skal af 1 usprøjtet citron 150 g AMA Bagning 20 g gær 1 dl kærnemælk 1 æg 1 potte mynte
300 g rabarber 1/2 spsk. kartoffelmel 100 g rørsukker