Oprindelse: AMA
1) Vend rødtungerne i en blanding af mel og sesamfrø.
2) Brun AMA Stegning på en pande og steg fisken i ca. 7 min. på hver side. Når de er stegt færdige holdes de varme på et fad.
3) Til saucen dampes det hakkede løg i AMA Stegning uden at de bliver brune.
4) Halver artiskokhjerterne og bland dem eller courgetteskiverne med løgene.
5) Lad det hele dampe et par minutter.
6) Bland peberfrugten i, tilsæt vand og fløde og kog i 10 min. uden låg.
7) Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt maizena. Vend dild i lige inden servering.
8) Server retten med små kartofler.
4 rødtunge fileter 1 dl hvedemel + ½ tsk salt 2 spsk sesamfrø 50g AMA Stegning
Sauce: 25g AMA Stegning 1 hakket løg 1 dåse afdryppede artiskokhjerter (eller 1 courgette i skiver) 1 rød peberfrugt i tern 1 dl vand 2 dl piskefløde eller fløde 18% Salt og Peber Evt. lidt maizenamel 1 spsk hakket dild