MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Rødvinssauce
Rødvinssauce
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Det finthakkede skalotteløg bringes i kog sammen med rødvinen og koges ind til en tredjedel.
Tilsæt kalvebouillon eller fond og kog ind til det halve.
Rør margarine og hvedemel sammen til en smørbolle i en skål. Kom lidt af smørbollen i saucen (eller jævn med Maizena Saucejævning).
Kog saucen godt igennem under piskning og tilsæt evt. ekstra smørbolle hvis saucen skal være tykkere.
Smag til med salt og peber, juster farven med lidt kulør og server.
Tips.
Varier smagen med tilsætning af fx syltede grønne peberkorn, ribsgele og roquefort ost, eller erstat rødvinen med portvin.
Vælg en god basis bouillon/fond, som ikke er alt for salt og kan tåle at blive reduceret.
RELEVANTE GUIDES
Finthakket skalotteløg bringes i kog sammen med 1½ dl rødvin og koges ind til en tredjedel.
Tilsæt ½ liter god kalvebouillon eller fond og kog ind til det halve.
Rør 2 spsk margarine og 2 spsk hvedemel sammen til en smørbolle i en skål. Kom lidt af smørbollen i saucen
Kog saucen godt igennem under piskning og tilsæt evt. ekstra smørbolle hvis saucen skal være tykkere. Smag til med salt og peber, juster farven med lidt kulør og server. Tips. Varier smagen med tilsætning af fx syltede grønne peberkorn, ribsgele og roquefort ost eller erstat rødvinen med portvin. Vælg en god basis bouillon/fond, som ikke er alt for salt og kan tåle at blive reduceret.
INGREDIENSER
1 finthakket skalotteløg
1½ dl rødvin
½ liter god kalvebouillon eller fond
2 spsk AMA Flydende
2 spsk hvedemel
(eller en Maizena Saucejævning)
Salt, peber
Evt. lidt kulør
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/roedvinssauce.aspx
Frydensberg og Co