Oprindelse: AMA
Tænd ovnen på 225°C.
Steg baconternene sprøde på en pande og hæld fedtet fra.
Skær kartoflerne i tern. (Tør dem i et viskestykke inden stegning).
Steg kartoffelternene i AMA Flydende Original sammen med knust hvidløg og timian i ca. 10 min. ved jævn varme.
Pensl brødene med lidt AMA Flydende og drys med revet ost.
Gratiner brødene ca. 5 min. i ovnen til osten er smeltet.
Skær brødene i grove tern og gratiner i yderligere 5 min., til de er gyldne og sprøde
Fordel bacon, kartofler og salat i fire dybe tallerkener.
Pisk rødvinseddike, hvidløg, dijonsennep og olivenolie sammen til en dressing og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og drys med ostecroutoner.
Server straks med ekstra brød.
200 g bacon i tern 600 g skrællede kartofler AMA Flydende Original 2 fed hvidløg 1 spsk friske timianblade 4 skiver brød 100 g revet mozzarella eller emmentaler 1 pose blandede salater 1 spsk rødvinseddike 1 fed knust hvidløg ½ tsk dijonsennep 2 spsk olivenolie Salt, peber