Oprindelse: AMA
Krydr kyllingefileterne godt med salt, peber. Lad AMA bruse op på en pande og steg fileterne ca. 5 minutter på hver side til de er gennemstegte. Pres hvidløg på panden tilsæt timian og vend fileterne godt rundt. Lad dem køle af og skær dem i små tern. Rør mayonnaise, sennep, cremefraiche, hakkede tomater og kapers sammen og bland kyllingeternene i. Læg sandwicher sammen med salat i strimler, kyllingetern og tynde skiver drueagurk og skær sandwicherne i halve eller kvarte.
Tip til variation af dressing/fyld. Du kan i stedet for dijon sennep, hakkede soltørrede tomater og kapers smage din dressing til med karry. Udskift de syltede drueargurker med syltede eller friske ananasstykker skåret i små tern. Og bland kyllingternene med lidt ristet bacon og salat, så har du en lækker club sandwich.
Stegt kyllingesalat: 2 kyllingebrystfileter 2 spsk. AMA Flydende 2 fed hvidløg Salt og friskkværnet peber 2 spsk. friske timianblade (eller 1/2 spsk. tørret timian)
Dressing. 3 spsk. god salatmayonnaise 1 tsk. dijon sennep 2 spsk. cremefraiche 2 spsk. hakkede soltørrede tomater 1 spsk. knuste kapers
Andet: 8 skiver godt sandwichbrød Sprøde salatblade Syltede drueagurker