Oprindelse: AMA
1) Bland skinke strimler med mel i en plastpose, og ryst melet godt ind i kødet. 2) Varm halvdelen af AMA Flydende Original på en pande og brun kødet, tag det op og læg det i en gryde. 3) Kom resten af AMA Flydende Original på panden og svits porrer og peberfrugt et par minutter. 4) Tilsæt tomater og ananas og vend lidt rundt i blandingen. Kom den der på i gryden til kødet. 5) Rør alle ingredienserne sammen til saucen og hæld den op i gryden til kødet. 6) Kog retten ca. 5 min. og smag til med salt og vineddike. Tilsæt evt. mere bouillon, hvis saucen er for tyk. Server med løse ris eller pasta
400g wokstrimler af skinke 1 spsk hvedemel 40g AMA Flydende Original 2 porre i skrå skiver 1 grøn peberfrugt i tynde strimler 1 gul eller rød peber i tynde strimler 3 tomater i både 4 skiver ananas fra dåse skåret i trekanter Salt
Sauce: 1 spsk Maizenamel 1 dl ananassaft fra dåse 3 spsk hvidvinseddike 3 spsk kinesisk soja sauce 1 dl bouillon eller vand 1 spsk skrællet, finthakket ingefær
Pynt: Bredbladet persille