Oprindelse: AMA
1) Halver schnitzlerne og dup dem tørre. Drys karry over. 2) Brun kødet i AMA Flydende Original på begge sider og steg det yderligere 2 min. på hver side. 3) Kog panden af med bouillon og hæld skyen i en skål. 4) Hæld kogende vand på fersknerne, tag dem op med en gaffel og flå skindet af. 5) Skær frugtkødet i tynde både ind mod stenen. 6) Damp forårsløg og karry i AMA Flydende Original i en gryde et par min. 7) Tilsæt vineddike og stegesky og kog salsaen igennem. Smag til med salt og vineddike og vend fersknerne i. Server med løse ris, speltkorn eller couscous.
4 skinkeschnitzler af inderlår (eller 4 stk. kalkunschnitzler) ½ tsk karry 2 spsk AMA Flydende Original 2 dl bouillon Salsa: 2 store ferskner 1 spsk AMA Flydende Original 1 stor bdt snittet forårsløg 1 tsk karry 1 spsk hvidvinseddike 1 dl stegesky Salt