Oprindelse: AMA
Brun baconternene i lidt AMA Flydende, læg dem til side og kasser fedtet. Brun kødet i gryden i nyt AMA Flydende sammen med løg. Kom baconen tilbage i gryden og krydr med paprika, salt og peber. Kom timian, laurbær og hvidvin ved og læg låg på gryden. Sæt den i ovnen ved 125°C i 2½-3 timer. Rens svampene, skær de største i lidt mindre stykker og rist dem i AMA Flydende. Kom fløde og bouillon ved, kog op og krydr med salt og peber. Kom svampene ved kødet og sæt gryden tilbage i ovnen i mindst 15 min. til kødet er mørt og falder fra hinanden. Server med et godt drys hakket persille.
100 g bacon i tern, gerne en god lufttørret bacon AMA Flydende Original 1 kg oksekød i store tern af okseklump eller cuvette 12-14 perleløg eller små skalotteløg 1 spsk. paprika, gerne en spansk røget paprika eller Santa Maria røget paprika 3-4 kviste timian 2 laurbærblade ¼ liter tør hvidvin eller rødvin 250 g svampe, fx kantareller ¼ liter fløde 2-3 dl. bouillon Salt, peber persille Tilbehør: kartoffelsne, ris eller brød Brug en god stegegryde med låg, der kan gå i ovnen.