Oprindelse: AMA
Bland hvedemel og sukker og smuldr margarinen i blandingen. Saml hurtigt dejen med æg, ælt den let og læg den i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud så den er ca. 3 mm tyk og udstik dejen med et glas eller en udstikkerform der passer til dine tærteforme. Læg dem i de små tærteforme sprayet med AMA Bagespray. Bring AMA Bagning og brun farin i kog i en gryde og lad det simre til farinen er opløst. Afkøl til massen er lun og pisk æggene i blandingen. Tilsæt revet æble, hakkede nødder og mandler samt tørret frugt skåret i små tern Fordel blandingen i tærteformene og bag dem nederst i ovnen ved 200°C (alm. ovnvarme) i ca. 25 min. Afkøl og overtræk med smeltet chokolade. Tip. Har du ikke små tærteforme, kan du fylde smurte muffinforme halvt op med tærtedej. Fryseegnet
Tærtedej 125 g AMA Bagning 225 g hvedemel 75 g sukker 1 lille æg AMA Bagespray Fyld 50 g AMA Bagning 100 g brun farin 2 æg m/l 1 stort groftrevet æble 100 g nødder og mandler 125 g tørrede dadler og figner 150g mørk chokolade Evt. revet skal fra 1 økologisk appelsin Små tærteforme på 10 cm i diameter