Oprindelse: AMA
Ælt alle ingredienser til den hvide dej sammen til en ensartet dej, og stil den i køleskabet ½ time. Samme fremgangsmåde ved den brune dej.
Rul dejene ud på et melet bord i to lige store firkanter på ca. 18x30 på . Pensl overfladen af dejpladerne med vand, læg den lyse ovenpå den mørke og rul pladerne stramt sammen til en rulle på ca. 5 cm. Pak rullen ind i film, og lad den ligge i køleskabet mindst tre timer gerne til dagen efter, og skær kagerne ud i ca. ½ cm tykkelse. Læg dem på en smurt bageblade (brug AMA Bagespray) og bag kagerne ved 200 grader alm. ovnvarme i 8-10 min. (hold godt øje med ovnen) Afkøler på bagerist og lægges i en kagedåse
To slags dej, en hvid og en brun
Hvid dej 75 g AMA Bagning (stuetemperatur) 150 g mel 100 g flormelis 1 æg
Brun dej 75 g AMA Bagning (stuetemperatur) 140 g mel 100 g flormelis 1 spsk. kakaopulver fintrevet skal af ½ økologisk appelsin 1 æg.
AMA Bagespray.