MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Snackbar med god samvittighed
Snackbar med god samvittighed
Oprindelse: AMA
20
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Hak valnøddekerner og figner i små stykker og bland med havregryn, kokosmel, appelsinskal og tranebær.
Smelt AMA på en pande. Tilsæt sirup, peanutbutter og appelsinsaft. Varm op under omrøring til konsistensen er ensartet og hæld det over nøddeblandingen. Bland det grundigt sammen
Beklæd et ovnfast fad (34 x 20 cm) med bagepapir, og fordel massen heri. Pres den grundigt sammen med en paletkniv eller kagespade.
Bag i en 180° forvarmet ovn (alm. ovnvarme) i ca. 25 min. Tag fadet ud og lad det køle helt af. Læg den afkølede ”kage” på et skærebræt og del den i mindre stykker med en stor, skarp kniv.
Bag dem yderligere i ca. 10 min. ved 180 grader og lad dem køle af.
Snackbarerne kan opbevares i en lufttæt beholder i en uge. De kan også fryses ned.
Tip: Et par hjemmelavede snackbarer er gode at have med i tasken, når ungerne skal hentes i institutionen sidst på dagen. Prøv også opskriften på Müslibar med tørrede frugter og nødder.
INGREDIENSER
150 g valnøddekerner
200 g tørrede figner
120 g havregryn
80 g kokosmel
revet skal af 1 økologisk appelsin
60 g soltørrede tranebær
25 g AMA økologisk blokmargarine eller AMA Bagning
1,5 dl sirup
1 dl crunchy peanutbutter
2 spsk. appelsinsaft
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/snackbar-med-god-samvittighed.aspx
Frydensberg og Co