MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Solbærtærte
Solbærtærte
Oprindelse: AMA
1
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Rørsukker, hvedemel, havregryn og vanillesukker blandes i en skål sammen med AMA Bagning.
2) Dejen røres grundigt igennem.
3) De frosne bær blandes med 50g rørsukker og lægges i et smurt tærtefad (24cm i diameter).
4) Dejen hældes over.
5) Tærten bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter (varmluft 170 grader i 20 min).
6) Serveres med græsk yoghurt blandet med vanillesukker og pyntet med mynteblade.
7) Fryseegnet.
Tips:
Man kan evt. bruge halvt rørsukker og halvt brun farin.
Tips: Solbærtærten kan også bages i kuglegrill i et ildfast fad 18x25cm. Bag tærten på indirekte varme. Bagetiden kan variere afhængig af grilltemperaturen, men cirkatider er 15-18 minutter på en nytændt grill eller ca. 25 minutter på eftervarmen, hvis du forinden har grillet andet på kuglegrillen.
INGREDIENSER
180g rørsukker
100g hvedemel
80g havregryn
1 tsk vanillesukker
100g AMA Bagning
300g frosne solbær (eller bærblanding)
50g rørsukker
Tilbehør:
Græsk yoghurt
Mynteblade
Vanillesukker
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/solbaertaerte.aspx
Frydensberg og Co