MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Spanske kyllingespyd med gazpacho crunch
Spanske kyllingespyd med gazpacho crunch
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Halver kyllingefileterne på langs.
Rør knust hvidløg, fennikelfrø, timian, paprika og AMA Flydende sammen og krydr med salt og peber.
Vend kyllingefileterne i marinaden og lad dem trække mindst 1 time i køleskab.
Skær grøntsagerne i små tern og bland med knust hvidløg, salt, peber og vineddike.
Halver skinken på langs og sno den om kyllingestykkerne.
Sæt kyllingestykkerne i forlængelse af hinanden på spyddene.
Grill kyllingespyddene ca. 4 min. på hver side.
Server grøntsagerne til spyddene sammen med grillet brød eller kartofler.
RELEVANTE GUIDES
INGREDIENSER
1/2 kg kyllingefilet
Marinade:
1 fed knust hvidløg
1/2 tsk fennikelfrø
1 tsk tørret timian
2 tsk paprika
½ dl AMA Flydende Økologisk
Salt, peber
4 skiver serranoskinke
4 spyd (træspyd lægges i vand i ½ time inden de lægges på grill)
Gazpacho salat
1 gul og 1 rød peberfrugt
3-4 tomater
1 agurk
1 salatløg
1 fed hvidløg
Salt, peber
1 spsk sherry vineddike
Tilbehør: brød eller kartofler
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/spanske-kyllingespyd-med-gazpacho-crunch.aspx
Frydensberg og Co