MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Spareribs med coleslaw og hvidløgsbrød
Spareribs med coleslaw og hvidløgsbrød
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Smør marinaden på de forkogte spareribs og grill dem på begge sider ved god varme til de tager farve. Pensl med marinaden et par gange undervejs.
Coleslaw:
Snit hvidkål i fine strimler og riv de skrællede gulerødder groft på rivejernet.
Rør resten af ingredienserne sammen til dressing og smag til med salt, peber og sukker.
Vend dressingen med hvidkål og gulerødder og lad det trække en times tid i køleskabet. Smag til en ekstra gang med salt, peber og sukker inden servering.
Hvidløgsbrød:
Bland AMA Flydende Gourmet, hvidløg og persille sammen og pensl brødskiverne på begge sider.
Drys med salt og peber og grill ved direkte varme til brødene tager farve.
Tips.
1) Spareribs skal have ca. 45 min, hvis du koger dem i letsaltet vand.
2) I stedet for at forkoge spareribs i 45 min i letsaltet vand, kan du forbage dem i ovnen i god tid, før du skal bruge dem. Det giver en ekstra god smag at forbage dem, frem for at koge dem.
Bag spareribs i alt 2 timer på 100 grader (alm. ovnvarme) vend dem efter 1 time. Afkøl og læg dem i køleskab indtil de skal på grillen. Husk at pensle med marinaden.
INGREDIENSER
1,5 kg forkogte spareribs
1 portion AMA’s BBQ grill-marinade
Coleslaw:
1/2 hvidkål
3-4 gulerødder
2 dl god salatmayonnaise
3 dl ymer (eller lign. surmælksprodukt)
1 spsk. dijonsennep
salt, friskkværnet peber og lidt sukker
Hvidløgsbrød:
1/2 dl AMA Flydende Gourmet
1 fed presset hvidløg
Friskhakket persille
salt og friskkværnet peber
8 skiver godt brød
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/spareribs-med-coleslaw-og-hvidloegsbroed.aspx
Frydensberg og Co